Yoga zwangere vrouwen

Werkwijze

Verbinden

In de lessen zwangerschapsyoga leert onze yogadocente Corien je genieten van je zwangerschap en bereidt ze je voor op je bevalling en je mama-zijn. 


Yoga is Sanskriet voor verbinden. Verbinding met jezelf en verbondenheid met je kind. We doen het wat rustiger aan dan in de andere yogalessen. De yogahoudingen (asana's) versterken de spieren die je de volgende maanden nodig hebt om je kind te dragen en te baren. Door meditatie en massage maak je je zwangerschap heel bewust mee. En ook de ademhalingsoefeningen (pranayama's) zijn een goede voorbereiding op je bevalling.


Voor wie

Individueel aangepast

Onze yogalessen zijn toegankelijk voor iedereen en bewust laagdrempelig gehouden. Onze yogadocente Corien stemt de les en de oefeningen af op de zwangere vrouwen die ze voor zich heeft. Omdat haar lessen erop gericht zijn je eigen lichaam met zijn sterktes en beperkingen te leren kennen en ernaar te luisteren, zal ze de oefeningen individueel aanpassen aan jou.

Zwangerschapsyoga is perfect veilig vanaf de 14e week van de zwangerschap tot de laatste dag, als er tenminste geen contra-indicaties zijn.


Praktisch

Corien Van Bogaert
0497 11 01 98
corien@origozele.be

De lessen gaan wekelijks door op zaterdag van 11 tot 12u
Nog geen yogamatje? Geen probleem, wij hebben er wel.

Proefles Enkele les 10-beurtenkaart
€ 5 € 12 € 100