Vrouwen / Koppels met kinderwens en Zwangere vrouwen

Werkwijze

Vrouwen en koppels die een kinderwens hebben en in functie daarvan hun gezondheid willen optimaliseren kunnen terecht voor een aantal sessies ontspanningstherapie. Diepe ontspanning faciliteert namelijk zwangerschap omdat alle processen in het lichaam op het 'juiste spoor' gezet worden. Dikwijls is spanning een onderliggende factor die de ontvankelijkheid voor een nieuw wezentje vermindert/verhindert. Hoe dit precies in zijn werk gaat, legt Isabelle je graag uit tijdens de sessies.

Ook tijdens de zwangerschap is een ontspannen houding een troef voor zowel moeder als kind. En is het de moeite om hier tijd en aandacht aan te geven, vooral wanneer de bevalling en/of het aankomende moederschap je afschrikt. Als die gedachte een relaxte zwangerschap verhindert, kunnen een een paar sessies je reeds een heel eind op weg helpen.


Voor wie

Vrouwen en koppels met een kinderwens en fertiliteitsproblemen

Zwangere vrouwen die bewust ontspannen en natuurlijk zwanger willen zijn


Praktisch

Isabelle Van Laere
Kinesitherapeute / Relaxatietherapeute
0484 59 54 14
isabelle@origozele.be

Tarief en duur
Duur Prijs (in euro, incl. BTW)
Relaxatietherapie Kinderwens/Zwangerschap 75/50/30 minuten 70/45/25 euro

Isabelle is, geconventioneerd kinesitherapeut, zodat jouw behandeling, indien voorgeschreven door een arts, gedeeltelijk wordt terugbetaald door de mutualiteit. Bel of mail Isabelle gerust voor meer info.

Behandelingen die niet 48u op voorhand geannuleerd werden, zullen worden aangerekend.